Guidetti nätade i reservlagsmötet mot Crystal Palace.

Målen fortsätter att komma för John Guidetti. På långfredagen nätade den svenska anfallaren på nytt för sitt Manchester City.

Guidetti gav Manchester City ledningen i reservlagsmötet med Crystal Palace. Målet, som kom i den 30:e minuten och från snäv vinkel efter en hörna, var svenskens femte på fyra matcher sedan comebacken efter nio månaders frånvaro på grund av den för dåligt stekt kyckling.

"Fem mål på fyra matcher. Hårt jobb är enda vägen till toppen" twittrade John Guidetti efter matchen.

City förlorade dock hemmamötet med 3-4 efter att Kwesi Appiah avgjort i den 60:e minuten.

Markström utbytt - efter tre minuter

Det går inte så bra för alla svenska NHL-keepers.Floridas svenske målvakt Jacob Markström hade en tung kväll. Mot Washington släppte han in två mål på två skott - och fick lämna isen redan 3.10 in i första perioden.

Markström hyllades efter sin säsongsdebut mot Winnipeg. Mot Washington fick han förtroendet från start men byttes ut redan efter 3.10 - efter att ha släppt in två av två skott.

– Jag vet inte vad jag ska säga. Jag kunde inte ta de två första puckarna. Det finns ingen ursäkt, sade Markström till nhl.com.

Washington vann till slut med 7-1, och verkar ha hittat formen efter sin tröga säsongsinledning. Nicklas Bäckström stod för en assist, och laget har fem poäng upp till slutspelsplats.

Washington-Florida 7-1 (4-0,1-0,2-1)

Washington: John Erskine, Wojtek Wolski, John Carlson (Nicklas Bäckström), Mike Ribeiro, Alexander Ovetjkin, Eric Fehr, Mathieu Perreault. Målvakt: Braden Holtby 96,7 procent.
Florida: Jack Skille. Målvakter: Scott Clemmensen 79,2 procent, Jacob Markström 0,0 procent.
Publik: 18 506.

AIK - Brynäs 0-1

De regerande mästarna Brynäs vann streckmötet mot AIK med 1-0 och har säkrat sin plats i slutspelet.Slutspelskaraktär var bara förnamnet då AIK tog emot Brynäs på lördagen. Det kokade inne på Hovet i Stockholm, det sjöng i sargerna och det var frenesi i varje närkamp. För AIK-spelarna var förutsättningarna klara; vinna eller försvinna.

Då förstörde Brynäs festen för merparten av de 8 094 åskådarna. Gävlelaget vann sin första bortamatch i elitserien sedan den 18 januari och såg till att avståndet ner till AIK på niondeplats är ointagligt.

THE END

Gnaget föll mot Luleå borta

Efter en bedrövlig förstaperiod mot Luleå kom AIK tillbaka.Men kom inte närmare än 4-5 i trejde perioden.Nu återstår två omgångar hemma mot Brynäs och borta mot Timrå.