HBG Sportfånarna - FC Torpedo Kaliningrad 0-2 (0-0)

Anders - Henrik

På bänken från start:

Ulf - Richard - Lars

image766
Bilden: Anton gör en tv-räddning i matchen mot IF Start i lördags. Pierre applåderar ingripandet. Foto: Lars Öhlund

En jämn match där spelövertaget växlade flera gånger. Sportfånarna tappade lite i starten
men stod upp bra och passningsspelet och kylan på mittfältet som karakteriserat hösten
fanns kvar.
Båda lagen hade ett par chanser men från mitt straffområde kändes det som att vi hade
ett litet övertag i första halvleken. Med några studsar åt rätt håll hade vi kunnat leda.
Torpedo hade ett par relativt ofarliga skott och en mitt i magen på undertecknad,
farligt nära kronjuvelerna. Jag ska kanske köpa susp ?

I andra halvlek var dock Torpedo hungrigast. HBG hade kunnat ta ledningen på ett par
inkast från Jocke som bland annat Roger, vem annars, hade huvudet på. Men schabbel
efter fast situation där Torpedospelarna var kvickast resulterade i 1-0 och efter hårt tryck
kom även 2-0. Resultatet stod sig matchen ut. Domaren var för första gången i år inte av
den bästa kvalitén, även om han var mest på vår sida.
Förmodligen för att planens mest rutinerade spelare berättade för honom hur han skulle
döma, och det funkade. Men några mål blev det alltså inte. Pigga nyförvärven Lars, broder
till Henrik, och Espen från Norge är mycket välkomna åter.

Matchens lirare blir dock Larsa som gick och hämtade bollar i skogen när Torpedo sköt
satelliter mot kvällshimlen.

Nästa match är en riktig nattkörare mot FC Happeryd  som vi borde slå klockan 21:30