Landskamp på lördag mot Åland kl 16.30 på "Krillan" !

image729
Bilden: Kristinebergs IP är platsen för revanschmötet mot IF Start nu på lördag. Kom i tid. Ålänningarna kommer direkt till matchen.Det skall vi utnyttja !
Tack för god match 2007
Bilden: Senast det begav sig då vi torskade på straffar i Geta. Dags för revansch på hemmaplan(!)

Kom och heja alla hbg:are i förskringningen unga som gamla. Efter matchen har vi bokat in oss på Löwet Fridhemsplan för en segeröl ? ( I grottan där vi brukar ha årsmöte. ) 

Se Kartbild nedan färdväg bil Kollektivt färdmedel osv.

Restaurang Löwenbräu , Fridhemsplan 29.
KL.19.15    Välkomna skall ni vara  ! 
---------------------------------------------------------------------------------
Utvisad till kvarteret bortom Fridhemsplan med ett läge som endast en hyresvärd kan älska ligger den gamla Klaralegendaren Löwenbräu.
Här är det den tyska bierstube-atmosfären som gäller. Om det lyckas eller inte kan diskuteras men för den som inte anser att det måste vara på pricken autentiskt från Bayern duger det gott.
Darttavlor och reklambanderoller pryder krogen. Det sitter många stamgäster kring borden och förstärker intrycket av prisvärd kvarterspub. Många gäster försvann när alkoholintresset hos publiken från Draken förändrades.
På menyn hittar du standardrätter och husmanskost varvat med tyska korvar och surkål och den kombinationen är ofta ett bra val. Är du mer ute efter nåt litet att tugga på till ölen kan en tallrik blandat kallskuret eller Löwets härligt onyttiga salamibricka vara något. 

HBG Löwet
mvh
Pierre/Anton

Kristinebergs IP
Nordenflychtsvägen
Telefon: 08-6189515, 070-417 93 44

Matcher Kartbild Eniro Karta Färdväg bil Kollektivt färdmedel Planer

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback