Nionde raka hemmasegern för Svennis City

Sven-Göran Erikssons Manchester City fortsätter att visa upp ett lysande hemmafacit.

4-2-segern hemma mot Bolton var lagets nionde - av nio möjliga.

Andreas Isaksson fick fortsätt förtroende av Sven-Göran Eriksson i Manchester City-målet i dagens möte med Bolton.
Christian Wilhelmsson fanns inte ens med på bortalagets bänk.

City fick en drömstart sedan Rolando Bianchi slagit in en retur redan i den sjunde minuten. Bolton kom dock tillbaka och kunde både reducera - snyggt genom El-Hadji Diouf - och ta ledningen - en yttersida av Kevin Nolan som Isaksson möjligen skulle ha tagit.

Men "Svennis" visade att han fortfarande har matjord i fickorna. Direkt i den andra halvleken kvitterade hemmalaget - Dietmar Hamann drog på ett distansskott som gick in via Boltonbacken Lubomir Michalik.

Och med knappt kvarten kvar klackade (!) Darius Vassell in 3-2 efter fint förarbete på vänsterkanten av Martin Petrov. Inhopparen Kelvin Etuhu kunde sedan helt fri sätta fyran på stopptid.

Andreas Isaksson svarade för en stabil insats i hemmamålet och svarade bland annat för en fin reflexräddning på ett skott från Nicolas Anelka vid ställningen 2-2.