Markus Rosenberg bakom Bremens bragd

Fem minuter - längre tog det inte för Markus Rosenberg att göra 1-0 hemma i den viktiga matchen mot Real Madrid.
Svensken - mycket pigg i den första halvleken - låg även bakom Sanogos 2-1-mål.

Olympiakos skrällde mot Lazio
Milan klart - Celtic nära
Torres tog Liverpool till seger
Chelsea krossade Rosenborg

Reals Robinho replikerade bara några minuter efter Bremens ledningsmål men hemmalaget kunde ändå gå till halvtidsvila i överläge. Detta tack vare Markus Rosenberg.

En mästerlig rusch längs högerkanten, kompletterat med en grundlurad back gav anfallskollegan Sanogo kanonläge - 2-1 till Bremen utan chans för Casillas.

När sedan Aaron Hunt gjorde 3-1 för hemmalaget en knapp kvart in i andra halvlek trodde nog de flesta att det var klart.

Men en sak som alltid är klar - räkna aldrig bort Ruud van Nistelrooy. Holländaren reducerade med sitt 53:e mål i turneringen och Real hade även bud på en kvittering. Werder Bremen lyckades dock hålla undan och ta en mycket viktig trepoängare.

Rosenberg hade inlett med att göra 1-0 redan efter fem minuter. Svensken fick bollen i straffområdet efter en skarv med axeln av Sanogo och klippte till med en halvmiss som studsade i gräset och helt ställde Casillas i Realmålet. Rosenberg tittade ut mot linjemannen för att se om han var offside men kunde sedan lättad jubla över fullträffen.

Champions League grupp C

Lazio-Olympiakos 1-2 (1-1)
1-0 Goran Pandev (30), 1-1 Luciano Galletti (35), 1-2 Darko Kovacevic (64).
Publik: 38 000.

Bremen-Real Madrid 3-2 (2-1)
1-0 Markus Rosenberg (5), 1-1 Robinho (14), 2-1 Boubacar Sanogo (40), 3-1 Aaron Hunt (58), 3-2 Ruud van Nistelrooy (71).
Publik: 36 000.