Blåvitt går för SM-guld i eftermiddag mot Trelleborg.


15.00: Festen kan börja!

"Viljan att vinna måste vara större än rädslan att förlora". Tränare Stefan Rehn längtar till fotbollsfesten på Ullevi senare i dag - och visst är IFK-tränaren lite nervös.

Strax innan IFK-spelarna under gårdagens träning skiljdes åt för sista gången innan truppen återsamlas på Kamratgården strax föra halv ett i dag bildades en ring av spelare mitt på gräset. I mitten av ringen stod tränarduon Stefan och Jonas Olsson.
- Jag ville att killarna skulle vara medvetna om varför det kom så många supportrar till träningen, varför fotboll är så hett i stan just nu. Det är grabbarnas förtjänst och de har all anledning att njuta av det som väntar på Ullevi, berättat Stefan rehn, Blåvitts tränare.
IFK Göteborg är i ett angenämt guldläge. Men Roger Gustafsson, chef för IFK:s ungdomsakademi, nämnde det tidigare i GP: "Jag tror aldrig förväntningarna varit större och det är det svåraste att brottas med för idrottsmän. Det värsta som finns är när allting ser klart ut".
Hur tänker Stefan Rehn?
- Klart att det är så, men samtidigt måste viljan att vinna vara större än rädslan att förlora. Man måste se möjligheterna.
Hur känns det själv?
- Klar att det är nervöst, men samtidigt väldigt inspirerande.


IFK Göteborg samlas på Kamratgården i dag klockan 12.30. Sedan blir det genomgång, taktik.
Avresa till Ullevi, uppvärmning.
15.00 börjar matchen mot Trelleborg.


Källa : Göteborgs Posten




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback