HBG kryssade i sista matchen mot Ubiquitos 2-2 (0-0).

På bänken från start:

Gustav

På tränarbänken:

Janne, Lasse Ö, Roland

Sista matchen för säsongen slutade som majoriteten av matcherna i år. Oavgjort med mersmak. Första halvlek var relativt chansfattig. Mycket kamp, lite spel och våra målchanser kommer som vanligt på löpbollar och inkast. Motståndet var mer friidrottare än fotbollsspelare över lag. Mycket studsig boll passade inte för skönspel.
image932
Bilden: Hökarängens BP hemmaplan för HBG Sportfånarna 2007. Ljuset är kvar till matchstart men lägger sig snart ner och dör.Och då återstår endast elljuset.
image933
Bilden:Hela första halvlek fördes spelet på mittfältet så Ubiquitos keeper hade inte mycket att bestyra.0-0 efter halvtid.

Andra halvlek startade ganska snöpligt med ett mål där backlinjen inte hann med och undertecknad i mål fortfarande inte var ute tillräckligt snabbt. Blev retligt enkelt rundad.
image937
Bilden: Andreas H grinar illa med blodet forsande mellan tänderna efter att ha fått den hårda bollen rakt i ansiktet med fläskläpp som påföljd.Men en riktig Sportfåne spelar vidare. Och det är Andreas onekligen.

HBG gav dock inte upp i första laget och utan att direkt ta över spelet både kvitterade vi och sen tog ledningen. Första målet var långt inkast från Patrik som Roger knoppade in bollen. Hans fjärde mål, alla med huvudet, tog honom upp på delad andraplats i skytteligan.
image934
Bilden: Årets mesta målgörare Patrik fick bollen (på pass från Erik) några minuter senare och satte sitt sjätte mål i år. Tyvärr klarade vi inte att hålla emot hela matchen och på en ganska virrig hörna lyckades Ubiquitos kvittera. Blandade känslor eftermatchen. Å ena sidan tappade vi ledningen med två minuter kvar, å andra sidan vände vi från 0-1 till 2-1.
image936
Bilden: Lagbild mot Ubiquitos där HBG kryssade i den sista matchen för säsongen.Skadade Janne Asplund t.v. och dito Roland Fransson(t.h.) kom och tittade på matchen.

Nästa möte blir någon gång i november med öl, statistik, snack om säsongen och utdelning av Träskon. Nästa match blir någon gång i April -08.