HBG vann efter ett äkta hattrick utav Anders i kväll !!

Los Batistuteros  - HBG Sportfånarna 1-3 (0-3)


Laguppställning från start:

Janne

Roland - Ulf - Jocke - Björn

Andreas H - Espen - Henrik - Erik

Anders - Anton


Jag skulle vilja säga att det var ett hårt lagarbete som skänkte segern till HBG. Men det är bara halva sanningen. Den andra halvan stavas Anders. Han avgjorde matchen mer eller mindre på egen hand i första halvlek. På mindre än tio minuter hade han gjort ett äkta hattrick och punkterat matchen mer eller mindre. Första målet kom efter en löpboll där han besegrade den hälften så långa mittbacken och sedan dundrade upp bollen i höger burgavel, när krysset. Sedan blev han neddragen av ytterbacken utanför straffområdet och skruvade in den följande frisparken i samma kryss. Hattricket fullbordades efter ett sedvanligt monsterinkast från Jocke. Den landade efter viss kamp framför Anders som med ryggen mot mål lyfte in bollen i, ni gissade det, det högra krysset. Vi börjar ana ett mönster här va?


De ovanligt små (unga) motståndarna kämpade upp sig i andra men var aldrig nära en kvittering. Vi släppte in ett mål som var närmast otagbart och mycket vackert men segern kändes säker. Alla, utom möjligtvis undertecknad, kämpade dock hårt och segern var välförtjänt.


Nästa vecka möter vi Flempan Boys, som hade en minst sagt dramatiskt match före oss där de förmodligen vann mot FC Torpedo Kaliningrad. Men eftersom att matchen slutade med bråk på plan och Torpedo klev av i protest antar jag att de kommer att skicka in även en skriftlig protest mot Flempan. En spelare i Flempan kastade i slutet av matchen bollen i huvudet på en Torpedo-spelare efter att Flempan fått frispark emot sig. Så vi får se. Den schemalagda matchen är i alla fall 19.10.


Väl mött.

Anton


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback