En oförglömlig fredagskväll på Kärrtorps IP

Bilden: Oldtimern (född 1952) Hans Malm i Bajen Fans äntrar rinkside på Kärrtorps IP.Bajen hade som väntat inga större problem med att besegra Örby IS inför en publik på uppskattningsvis 600-800 åskådare som såg Bajen Fans vinna med 7-1 på fredagskvällen den 5 December 2008. En match som kommer att gå till historien inom Svensk hockey.

Bilden.Vilka var där: Jag, A(ik)nette, svågern Kjelle(djyrgårdare) och svägerskan Marianne(neutral) + en massa bajare.Uppskatnngsvis 800 åskådare.Bajen vann ett kassaskåps säker seger inför ett fullsatt skogsparti på Kärrtorps IP. Exakt hur många som såg matchen står skrivet i stjärnorna, men jag uppskattar siffran till 600-800 åskådare. Det var inte lätt att räkna dom heller eftersom en del satt i skogen och njöt av hockey när den är som allra bäst. På min lilla skogsrunda så hittade jag folk lite här och där. Och det var inte bara människor som ville se Bajen spela  hockey.

Bilden: Matchen hade allt. Vi fick se åtta mål.Vi fick se ett fyrverkeri/tifo som nog aldrig får upplevas någon fler gång i svensk hockey.

Bilden: Vi fick även se en lyrisk Tommy Boustedt stå kvar på isen efter matchen och sjunga med Fansen. Jimmy Pärsson fyllde år och blev uppvaktad av såväl bamsingar som publik. Att han sedan fick sätta ett av målen måste väl bli ett kärt minne för Jimmy.

Bilden:Period 2.Örby chockar Bajen med att redan efter 57 sekunder göra 3-1 och nu blir det fart i Örby laget som vädrar skogsluft. Jonas Friberg heter målskytten för Örby. Alexander Schöld ökar på Bajens ledning till 4-1 och där försvann nog den luft Örby han och dra in denna period.

Fredrik Mällberg ökar på Bajens ledning till 5-1 och nu är det spel mot ett mål. Benny Rönnelöw missade förvisso straffen, men nu missar han inte,utan nu sätter han 6-1 så det ekar i skogen. Freddie Ferm avslutar kvällens målkavalkad med att göra 7-1 när det återstår tjugo sekunder av matchen. Skotten vinner Bajen med 42-7.