Hammarby förlorade i premiären - utan Shaaban

1-3 mot New York Red Bulls. Så inledde Hammarby säsongen 2008. Målet gjorde nyförvärvet Claudio Dadomo.

Hammarby fick en mardrömsstart i säsongspremiären. Redan efter åtta minuter tvingades Kristoffer Björklund släppa en boll förbi sig. Fem minuter senare smällde det igen - och efter ytterligare en kvart var matchen avgjord. New York Red Bull ledde med 3-0 innan ens halvtimmen var spelad.

I den andra halvleken spelade Hammarby upp sig. Reduceringen kom efter 64 minuter. Efter ett väggspel fick Claudio Dadomo ett läge i straffområdet och uruguayanen gjorde 1-3 i debuten.

Dadomo var Hammarbys bäste spelare, tillsammans med Sebastian Castro-Tello, Petter Andersson, och Louay Chanko, rapportrerar Hammarbys officiella hemsida.

New York Red Bulls-Hammarby 3-1 (3-0)
Mål: 1-0 (8) Okänd målskytt, 2-0 (13) Juan Pablo Angel, 3-0 (28) Okänd målskytt, 3-1 (64) Claudio Dadomo

Källa:FotbollDirekt.com