Otäck skada på Eduardo när Arsenal kryssade!

Birmingham och Arsenal spelade 2-2 i en match som hade det mesta: Theo Walcotts första ligamål, en feldömd straffspark - och en otäck fotskada. Matchen hade knappt börjat förrän det var färdigspelat för två av spelarna.Birminghams Martin Taylor satsade våldsamt och Arsenals Eduardo fick bäras ut med brutet ben.Otäcka bilder.Spelet avbröts i närmare åtta minuter innan Eduardo kunde bäras ut på bår samtidigt som han fick syrgas. De första rapporterna talar om ett brott på vänster fotled och färdigspelat för säsongen.
Arsenalspelarna såg chockade ut och hämtade sig aldrig i den första halvleken. Birmingham tilläts också ta ledningen med 1-0 genom en snygg frispark av James McFadden. Dansken Nicklas Bendtner ersatte Eduardo.