"Henke" Larsson stannar i HIF ett år till !


image869
Bilden:Henrik Larsson fortsätter att spela fotboll i Helsingborg. Klubbens ordförande Sten-Inge Fredin bekräftar i dag för Helsingborgs Dagblad att fotbollsanfallaren skrivit på för ytterligare ett år.


HIF:s hemsida i dag :

Då kom beskedet som alla spekulerat i under en lång tid Henrik Larsson spelar för HIF under 2008. Ett glädjande besked, säger HIF:s ordförande Sten-Inge Fredin.

Henrik Larsson har under sin semester funderat på sitt beslut och idag framförde han den glädjande nyheten till klubben. Sten-Inge poängterar samtidigt att HIF förlänger med Henrik som spelare och avskriver att det skulle vara som spelande tränare. Henrik gör sin första träning för året på måndag kl 10:00 enligt Sten-Inge.


Inskrivet av : www.hif.se

Henrik Larssons positiva besked till spel i Helsingborg även nästa säsong nådde Lars Lagerbäck under landslagets läger i Costa Rica. Att det blir ytterligare en satsning på elitnivå för anfallaren får också Lasse Lagerbäck att på nytt hoppas på en återkomst för Henke i Blågult.
- Om det går bra i vår är det inte omöjligt att jag slår honom en signal, säger Lagerbäck till Sportexpressen.se efter landslagets träning.

Källa: www.expressen.se


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback