Andreas Alm ny assisterande tränare i AIK!

 

Bilden:Andreas Alm blir nu ass.tränare för AIK där han var tung center åren 2000-2003.


Fakta om Andreas Alm.

AIK Fotboll är överrens med Andreas Alm som assisterande tränare för AIK:s herrlag. Kontraktet löper på tre år och Andreas ansluter till AIK vid årsskiftet. Andreas Alm kommer närmast från IK City där han verkat som chefstränare. Andreas har en spelarbakgrund från ett flertal klubbar: IK City (moderklubb, 1980–1988, samt A-laget 1989–1994), Hammarby (1995–1997), Kongsvinger IL (1998–1999), AIK (2000–2003), IFK Norrköping (2004–2005) och Eskilstuna City FK (2006-2008) där han under senaste året verkat som chefstränare.


- Det känns otroligt roligt att komma tillbaka till AIK och all den kraft som finns i klubben. Micke Stahre är en tränare och person som lyser av energi och är väldigt inspirerande, säger Andreas Alm.

 AIK:s cheftränare Mikael Stahre säger att:
- Andreas är en profil som kompletterar mig på flera plan – såväl som person som tränare. Han har en gedigen erfarenhet och var redan som spelare en reflekterande person och ledartyp. Jag ser fram emot att få arbeta tillsammans med honom.

 

För en månad sedan jublade TV4 över att ha skrivit ett nytt kontrakt med Andreas Alm som expert, inriktad på svensk fotboll – allsvenskan, svenska cupen och superettan.

Tidigare hade Alm bara gjort inhopp, det nya kontraktet innebar att han från och med i vår skulle vara expert på permanent basis. TV4:s fotbollschef Emir Osmanbegovic kallade det för en kanonvärvning.
 
– Han är en av Sveriges absolut bästa fotbollsexperter. Han har stenkoll, är noggrann och har bra analytisk förmåga, sa Osmanbegovic till Resume.se.
 
Men det nya samarbetet sprack innan det ens börjat. På torsdagskvällen släppte AIK nämligen bomben: Andreas Alm blir ny assisterande tränare till Mikael Stahre.

 

AIK Fotboll tittar efter ytterligare en tränare för att teamet skall bli komplett och återkommer i frågan när det är klart.


Källa:www.aik.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback