Bajen Fans Hockey krossade AC Kamelen inför rekordpublik


Bilden: Förra säsongen lockade Hammarby bara de närmast sörjande till matcherna i allsvenskan. Laget gick i konkurs och har återuppstått som Bajen Fans i division 4. I går kväll var det premiär för Tommy Boustedts skapelse inför någonstans mellan 1200 och 1500 fans på Stora Mossen i Bromma (fördubblat publikrekord). Någon officiell publiksiffra fanns inte eftersom inträdet var gratis.

Bilden:Ryggtavlan på en utav spelarna i Camelen som besegrades med 12-1 (4-1,8-0) . I div 4 spelas det bara 2x20 minuter och trycket var häftigt från fansen i hallen.

Efter 1,54min stod det 1-0. Historisk målskytt blev Andreas Jakubowicz som iskallt lyfte upp pucken i nättaket.och sedan kom tvåan tätt på men sedan blev det inte lika lätt. Camelen hade ett par riktigt duktiga lirare och kunde reducera till 2-1 som stod sig drygt 10 minuter in i matchen. Mot slutet av första kunde Bajen trycka in två mål till. I andra halvlek började Camelen krokna och riktiga knäcken kom när Bajen gjorde 7-1 i spel 3 mot 5 efter 4,28 och resten blev lite uppvisning för publiken.

Målsättningen för Bajens Fans IF är glasklar. - Vi vill vinna varje match och gör vi det kommer vi också att vinna serien, säger Bouestedt till publikens stora jubel.

Text ooch Bild:Janne Asplund

Källa: www.svt.se





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback