Mjällby och Hedman i öppet brev till fansen i AIK


Bilden: AIK jublar efter SM-guldet 8 november 1998. I främre raden Johan Mjällby, Anders Limpar och Tomas Gustafsson. Bakom dom står Thomas Lagerlöf, Alexander Östlund och Patrik Fredholm.


AIK-profilerna Johan Mjällby och Magnus Hedman riktar i ett öppet brev stark kritik mot att supportrar ska ha framfört hot till AIK-ledningen. Sportchefen Ola Andersson, som av en del fans utsågs till en syndabock för att populäre Rikard Norling fick sparken, ska ha avgått efter hot.

Det har fått Mjällby, som pekats ut som en möjlig ny sportchef, och Hedman att reagera."Att hota personer som jobbar i AIK eller i andra klubbar för att man inte delar deras åsikter är helt oacceptabelt. Vi upprepar: helt oacceptabelt", skriver de båda forna AIK-spelarna i brevet, som publiceras i Aftonbladet.

Mjällby och Hedman påpekar att det är en naturlig process att byta tränare efter en säsong och att de har "99 procent av de som håller på AIK" med sig i fördömandet av de som använt hot för att opponera sig mot AIK-styrelsens beslut.


"I våra ögon är de personer som hotar inga AIK-supportrar. De vill inte klubbens bästa. En AIK-supporter hotar inte - han eller hon stöttar sitt lag i med- som i motgång."


Källa:www.aftonbladet.se


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback