Kapten Zlatan bäst i stjärnmötet på Råsunda


Bilden:Kapten Zlatan bäst i stjärnmötet mot Christian Ronaldos Portugal.

 HBG:s utsände på läktarplats led med Sveriges landslag på lördagskvällen.Uppsutten i höstvärmen på övre norra läktaren omgiven utav entusiastiska supportrar hoppades vi på ett svensk ledningsmål efter fem feta chanser för Johan Elmander.
En härlig inramning och ett fullsatt Råsunda hjälpte inte Kapten Zlatan och hans undersåtar.Det kändes redan i första halvlek att det skulle bli en 0-0 match.Verkade som båda lagen var nöjda med oavgjort.



Bilden:Göran"Nutte" Henriksson
lägger upp taktiken inför andra
halvlek
på läktaren samt får råd
av sonen Per som har bättre
överblick i TV-soffan.


Inget stök och och bråk på läktarna utan en blandad publik från hela Sverige som på alla landskamper.Jag studerade min omgivning under nationalsången då invandrarkillarna från Rinkeby och de som hade lite för mycket innanför västen sjöng "Du gamla du fria" med samma frenesi.Trots olika hudfärg och kulturbakgrund hejade vi alla på Kapten Lagerbäcks fotbollsarme´. Det var en häftig upplevelse.Vi får se om några år om inte de svenska landslaget till hälften kommer att  bestå utav vår framtid - nysvenskarna.Då kanske vi når ända fram och får uppleva ett VM i fotboll med Sverige som ett utav finallagen.

Bilden:Christoffer Andersson pustar ut på norra övre, efter att ha sålt (SFF:s sponsor) AB:s reklamprylar inför VM-kvalet utanför arenan. Foto:Lars G Öhlund


 mvh
HBG:s utsände
Lars G Öhlund




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback