Halmstad tog första segern - Kalmar FF fortfarande utan!

Bilden:Rasmus Elm kämpar om bollen med Halmstads målgörare Anel Raskaj.

KalmarHalmstads BK

Kalmar FF–Halmstad 0–1

Fjärde raka matchen utan seger och bara två poäng hittills för Kalmar FF. Halmstad tog sin första trepoängare.
Mer om matchen»

GefleElfsborg

Gefle–Elfsborg 1–2

Hasse Berggren gav Gefle ledningen tidigt i matchen. Gästerna kvitterade och sedan sköt Anders Svensson hem tre poäng till Elfsborg på frispark i slutet.

Malmö FFTrelleborgs FF

Malmö FF–Trelleborg 1–1

Kristian Haynes gjorde 1-0 för Trelleborg redan efter två minuter. Men strax innan paus kvitterade hemmalaget.

GaisHäcken

Gais–Häcken 3–0

Wanderson do Carmo låg bakom Gais derbytriumf mot Häcken. Två mål och en assist från brassens sida.

Bilden:Saihou Jagne blev stor matchhjälte då han i den 92:a minuten slog in segermålet mot Brommapojkarna på Grimsta IP.

BrommapojkarnaAIK

BP–AIK 2–3

18-årige debutanten Viktor Lundberg gav AIK ledningen med sin första bollkontakt i matchen. BP vände på steken innan Obolo kvitterade och Jagne avgjorde.