Oavgjort 1-1 mellan AIK och Kalmar FF

Bilden:Flavio AIK:s nya brasse i aktion. AIK tappade 1–0 till 1–1 hemma mot Kalmar och missade chansen att rycka i tabelltoppen.

Lagkapten Nils-Eric Johansson ordnade på nytt poäng för sitt AIK. Den här gången blev det dock inte tre utan bara en sedan Kalmar kvitterat i andra halvlek. Lördagens match på Råsunda slutade 1–1. AIK är därmed kvar i serieledningen.

AIK:s skyttekung Iván Obolo tvingades lämna planen i den 79:e minuten efter att han fått en armbåge i huvudet i motståndarnas straffområde. Blodet rann från huvudet och Iván syddes med fem stygn innan han var tvungen att bryta matchen på grund av blodflödet.

Bilden: Göran"Nutte"Henriksson i nyinköpt AIK-keps (den ser lte maläten ut) och Håkan Andersson. Inbitna gnaget-anhängare som sedan barnsben följt AIK i vått och tort.Nu vädrar de SM-guld uppsuttna på södra läktaren på bänkrad
33 plats 53-55 som är den optimala och bästa utsikten för 120 sek.  Foto: Lars G Öhlund

AIK-Kalmar FF 1-1 (1-0)
1-0 Nils-Eric Johansson (3), 1-1 Tobias Karlsson (69).

Varningar, AIK: Kenny Pavey.
Kalmar FF: Stefan Larsson, Daniel Sobralense, Reinaldo Zacharias.

Domare: Martin Ingvarsson, Hässleholm.
Publik: 18 488.