Mancini: City ska vinna nästa säsong!


Bilden:Målet är topp-fyra i vår men nästa säsong ska Manchester City vinna ligan. Tränaren Roberto Mancini lade ribban när han mötte pressen första dagen på nya jobbet.


Köper man in stjärnor på löpande band är bara det bästa gott nog i resultatväg. Det fick sparkade Mark Hughes känna på och det vet Roberto Mancini, den förre Intertränaren.

Inför matchen mot Stoke på Boxing day, annandag jul, ligger storsatsande Manchester City sexa i Premier League. De förväntade segrarna har slutat med åtta oavgjorda på 17 matcher.

– I det här läget är mitt mål att föra City till topp-fyra. Nästa säsong vill vi vinna ligan, säger Mancini till engelska medier.

Mancini gratulerades till jobbet av sin läromästare Sven-Göran Eriksson, som själv fick sparken i Manchester City förra säsongen.

– Sven ringde mig i går. Han är väldigt glad för min skull. Han sade att Manchester City är en fantastisk klubb, säger italienaren som assisterade Eriksson i Lazio.

Mancini får Brian Kidd bredvid sig på bänken och flera landsmän i staben, bland andra Ivan Carminati som varit fystränare i Englands landslag.

 

Källa:www.mcfc.co.uk


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback