Marcus Allbäck blir spelaransvarig i fotbollslandslaget



Bilden:Marcus Allbäck blir spelaransvarig i fotbollslandslaget. Det säger Svenska fotbollförbundets ordförande Lars-Åke Lagrell till tidningen Jönköping NU. I eftermiddag kommer Erik Hamrén att presentera detta samt den trupp som ska åka med på den årliga januariturnén.


– Ja, eller vi kommer presentera honom som spelaransvarig om några timmar. Det gör ju inget att jag säger det till dig nu, säger fotbollsförbundets ordförande Lars-Åke Lagrell till Jönköping Nu.
Det har länge ryktats om att förbundskapten Erik Hamrén vill ha kvar Marcus Allbäck vid sin sida som assisterande förbundskapten.
Till Jönköping Nu säger förbundsordföranden och Jönköpingsbon, Lars-Åke Lagrell, att de inom några timmar kommer att presentera en förlängning för den forna landslagsstjärnan.
Blir han assisterande?
– Vi kommer presentera honom som spelaransvarig.
Den nya rollen innebär i praktiken att forne landslagsstjärnan och Örgryte-anfallaren Allbäck blir assisterande förbundskapten på en permanent basis. Hur det blir med assisterande-rollen är fortfarande oklart. Tidigare har den nuvarande U21-kaptenen Jörgen Lennartsson pekats ut som den mest lämpliga och det mest logiska valet som assisterande. I och med Allbäcks nya roll i landslaget är det ovisst om han kommer att fortsätta som spelare i Örgryte.


Källa:www.jonkoping.nu

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback