Notts County till försäljning-Svennis och Trembling budar!


Bilden:Notts County är till försäljning. Sportchefen Sven-Göran Eriksson och styrelseordföranden Peter Trembling kan bli köparna.


BBC Radio Nottingham rapporterar på onsdag förmiddag att de Mellanösternbaserade ägarna i Munto Finance
satt upp klubben till försäljning och att diskussioner pågår med ännu okända köpare.

Beskedet följer dock tätt på uppgifter om Erikssons och Tremblings intresse att ta över. Nottingham Evening Post skriver att Trembling under tisdag kväll var i London för att försäkra sig om finansiärers stöd. Enligt Daily Mirror handlar det om ett bud på tre miljoner pund, motsvarande cirka 34 miljoner kronor.

Eriksson och Trembling uppges ha tröttnat på Munto Finance, som med Qadbank i ryggen under stor uppmärksamhet tog över klubben i somras och anlitade ”Svennis”. De oklara ägarförhållandena har varit en ständig källa till oro och negativa rubriker.

Om Munto Finance säger nej till Eriksson/Tremblings bud väntas, enligt de engelska medierna, Eriksson tacka för sig. Han uppgavs förra månaden också ute efter flera miljoner pund han anser sig lovad när han anställdes av nuvarande ägarna.

League Two-laget Notts Co, som är världens äldsta professionella fotbollsklubb, har stora ambitioner. Målet är Premier League inom fem år. För närvarande ligger laget på fjärde plats i League Two och anställde nyligen Hasse Backe som tränare.


 

Källa:Nottingham Evening Post



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback