Sebastian Larsson tvåmålsskytt för Birmingham

Bilden:Med två frisparksmål på elva minuter låg Sebastian Larsson bakom Birminghams bortaseger mot Wigan, 3-2.

En halvtimme återstod av matchen och hemmalaget Wigan gick mot seger. Då gick Birmingham från 0-1 till 3-1 på elva minuter. Två av målen kom från en svensk högerfot, båda på frispark.

I den 61:a minuten skruvade Sebastian Larsson in bollen mot mål, med sikte på någon av medspelarna. Men samtliga missade inlägget, och bollen fortsatte i stället in i mål.

Christian Benitez gjorde 2-1 fyra minuter senare innan det var dags för Larsson igen. Ännu en gång knorrade han in bollen i mål, men den här gången var det medvetet från Larssons sida. Bollen satt vid målvaktens högra stolpe.

Wigan reducerade i slutet men kom aldrig i kapp. Larsson har nu gjort tre ligamål den här säsongen.