Småkronorna slog Ryssland med 4-1 i natt

Bilden:I tredje perioden avgjorde Djurgårdens Daniel Brodin genom att i 45:e matchminuten slå in 4-1 till Sverige.

I junior-VM i ishockey i Kanada vann i natt Sverige övertygande med 4 - 1 i matchen mot Ryssland.

Småkronorna fick en drömstart med ett mål av HV 71:s André Petersson i tredje matchminuten.

Efter ytterligare knappt fyra spelade minuter slog Timrås Magnus Pääjärvi Svensson in 2-0.

I mitten av andra perioden reducerade Rysslands Kirill Petrov, och därefter hade laget en viss press.

Men omkring två minuter före periodvilan slog Pettersson in sitt andra mål, och det var ett tröttkört Ryssland som lämnade planen.