Västerås bröt trenden mot Leksand i hockeyallsvenskan

Bilden:Här sätter Patrick Yetman det avgörande målet - som betydde seger för Västerås över Leksand för första gången på två år.

Bilden:Leksand hade nio raka vinster mot Västerås. Det såg ut att bli en tionde seger efter dalalagets snabba vändning i tredje perioden. Men VIK kom tillbaka och bröt sin dystra svit när Patrick Yetman gjorde det avgörande målet som innebar 5-4 i förlängningen.

Det blev en riktigt jämn och tuff drabbning mellan formstarka Växjö och formsvaga Borås. Till slut blev det tabelltvåan Växjö som avgjorde på straffar och vann med 3-2. Men det satt långt inne, Borås förde matchen och låg länge steget före.

Mora vann mot Björklöven med 3-1. Efter en målrik första period så stannade det av. Mora spelade bra försvarsspel, och trots att Björklöven verkligen försökte så blev det bara ett mål.