Daniel Larsson valde Malmö FF före Bajen!


Bilden:Nu är det definitivt klart att Daniel Larsson går till Malmö FF. Julens hetaste transferrykte blev till slut en sanning. Daniel Larsson flyttar från Hisingen till Skåne och byter gulsvart utmanare mot himmelsblå storebror.
Enligt uppgifter till FotbollsExpressen.se betalar Malmö FF mellan två och tre miljoner.
Sonny Karlsson:- Vi satte upp en gräns för vad vi ville ha betalt för Daniel och två klubbar har gått över den gränsen.


En av de framträdande spelarna i BK Häcken under hösten var Daniel Larsson. Tillsammans med Jonas Henriksson och Paulinho bl.a. satte han skräck i många av Superettans försvarslinjer. Med utgående kontrakt och många år i klubben bakom sig väljer nu Hisingssonen att testa vingarna i en av Sveriges mest etablerade klubbar.

Eftersom Daniel Larsson hade kontrakt med BK Häcken t.o.m. 2010 har klubben haft möjligheten att styra förhandlingarna på ett tillfredställande sätt. Sportchefen Sonny Karlsson låter meddela att BK Häcken är nöjda med den ekonomiska uppgörelsen trots att det känns mycket tråkigt att tappa Daniel.

Efter 117 matcher i klubben och 35 gjorda mål tackar BK Häcken ödmjukast för Daniel Larssons insatser i klubben. Tack även till moderklubben IK Zenith. Att minnas framför allt är Junior SM guldet 2005, målet på Olympia i Henke Larssons comeback samt vägen till Allsvenskan 2008. BK Häcken och Hisingen har åter igen lämnat ett bidrag till svensk elitfotboll och det skall bli mycket roligt att följa Daniels utveckling.

För den som lyssnar riktigt noga kan säkert höra Torslanda- och Lundby församling ringa i sina klockor under dagen…

 

BK Häcken Marknad & Information

Alexander Bergström

 

 

 

Källa:www.bkhacken.se


Kommentarer
Postat av: Amanda Eklund

:P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback