Nalle Puh gör comeback!



Bilden:Den nya Nalle Puh-boken har skrivits av David Benedictus, med illustrationer av Mark Burgess.AA Milnes älskade nallebjörn Nalle Puh gör comeback på bokhyllorna 80 år efter att han dök upp där för första gången.


Return of the Hundred Acre Wood är namnet på David Benedictus bok som planeras komma ut i USA och England den 5 oktober i år. Trots att Disney har berättat historierna om Nalle Puh i ett flertal filmer har någon regelrätt fortsättning aldrig gjorts.

Benedictus tar vid där A.A. Milne slutade i sin sista bok The House at Pooh Corner, uppger The Guardian. Tidningen skriver att dödsboet för Milne och EH Shepard, den brittiske konstnär som tecknade Nalle Puh, "i åratal" har letat efter en uppföljning som kan ge originalet rättvisa.

Första gången boken om björnen med den mycket lilla hjärnan utkom var 1926. A.A. Milne skrev den för sin son Christopher Robin. Puh var namnet på dennes teddybjörn.

David Benedictus vill inte avslöja några detaljer om vad som komma skall. Men han säger till The Guardian att boken ska bibehålla Milnes idé om att den lille pojken och hans björn alltid kommer att leka tillsammans - oavsett vad som händer.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback