"Henke" möter Djurgården som har ett pressat läge

Djurgården - Helsingborg
Djurgården som har ett pressat läge under nedflyttningsstrecket möter idag Helsingborg, med Henrik Larsson i laget, som vill haka på i toppstriden. Steve Galloway är tillbaka på Stadion, nu som assisterande tränare bakom Andrée Jeglertz. Djurgårdens tre segrar i år har alla kommit på hemmaplan. I Helsingborg är Henrik Larsson åter i spel, han gjorde två mål i veckan mot Mika i kvalet till Europa League. Förra året vann HIF båda mötena.


Gefle - Häcken
Överraskningslaget Gefle trivs bra hemma på konstgräset. Hasse Berggren som gjort en bra säsong hittills ställs mot sitt förra lag. Häcken trivs mot Gefle. Lagen har mötts tio gånger på 200-talet och Gefle har bara vunnit en av de matcherna. Senast lagen var i samma serie var i allsvenskan 2006, då vann Hisingelaget med 4-0 och 4-1.


Örebro - AIK
ÖSK avslutade våren med tre raka oavgjorda matcher, tabellfyran AIK slog Hammarby i derbyt och hakade därmed på i toppen. Dulee Johnson gör comeback efter proffsäventyret i Israel. Gnaget älskar att möta Örebro på Behrn Arena. De tre senaste mötena har man tagit full pott och det med målskillnaden 13-2!


Källa: www.sr/radiosporten

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback