Zlatans hand bruten-operation i dag



Bilden:Zlatan Ibrahimovics skadade hand behöver opereras. Det kom fram efter att svensken läkarundersökts inför kontraktsskrivningen i Barcelona.


Det dröjer drygt tre veckor innan publiken får se nyförvärvet från Inter på Camp Nou igen. Barcelona vill inte chansa med Zlatans skada. Zlatan kommer därför inte att träna med Barcelona på tisdagen. I stället beger han sig till sjukhus för att operera skadan.

– Vi vill inte att han ska börja spela här med att ha ont, säger sportchefen Txiki Begiristain enligt Reuters.

– Det är ett brott på andra mellanhandsbenet i vänster hand. Vi måste försöka åtgärda det så han kan spela så fort som möjligt, säger Barcelonas klubbläkare Dr Pruna på klubbens hemsida.


Skadan hindrar inte Zlatan Ibrahimovic från att följa med på Barcelonas kommande USA-turné, men han kommer bara att träna. Han missar lagets träningsmatcher, mot David Beckhams LA Galaxy den 1 augusti och Fredrik Ljungbergs Seattle Sounders den 5 augusti och mexikanska Chivas den 8 augusti. 

Debuten blir troligen den 19 augusti mot Manchester City, i "Hans Gamper Trophy".

– Vi hoppas att han kan spela några minuter då och att han ska vara fullt återställd till returen av spanska supercupen mot Athletic Bilbao (23 augusti), säger Txiki Begiristain.


Källa:www.www.fcbarcelona.cat

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback