Åland 9-10 Maj 2009 - oavgjort vid full tid mot IF Start



Bilden: Skribenter (och debutanterna) Joakim Larsson(t.v.) och Henrik Höglin. Vill börja med att tacka alla för en enormt rolig resa, dessutom vill vi rikta ett extra tack till Pierre som ordnat resan på ett enastående sätt!

Bilden:Med en frukostbuffé som heter duga och ett antal timmars regn i bakfickan sprack det, som Pierre utlovat, upp när vi anlände till fotbollsplanen en timme innan matchstart.

Bilden:3x25 minuter i strålande solsken slutade med ett likaresultat, 4-4, vilket jag tycker känns ganska rättvist även om vi var värda segern☺.

Bilden:Behållningen från matchen är helt klart Jannes storspel i målet och Eriks osannolika hattrick som då tyvärr inte fick bli matchavgörande (en applåd för de båda).

Bilden: HBG-Åland årgång 2009 med Rogers småttingar Alice och Gustav samt Elis Månsson junior som också fick vara med på lagbilden.


Bilden:Fr.v. på väg till bastun Henke,Jocke,Erik,Roger och Roland. Efter matchen bar det av till stugan där vi spenderade ett väldigt innehållsrikt dygn. Bastubad, visor kring elden, femkamp och en herrans massa öl bidrog till ett fantastiskt härligt dygn.

Bilden: Janne Asplund,Erik Lindgren och Rolle "Näckros"- Hbg:s nudister i bara mässingen medans majsolen..........

.................går ned över Ålands hav.

Bilden: Roger "Ack du Värmeland du sköna" med sonen Gustav som åser HBG:s hurtbullar och nakenbadare.

Bilden: HBG vid lägerleden då är vi som bäst efter att alla analyser är avklarade och en förlust blir plötsligt en seger.

Bilden: Roland ( t.h. ) är sitt esse - nybadad drar han igång skönsången vid lägerelden................

.....och Pierre Navier avslutar som vanligt med" La Marseillaise" som är Frankrikes nationalsång för den oinvigde.

Bilden:Månsson junior dvs Elis har törnat in och sussar skönt i sin sovsäck vid lägerelden efter en lång dag i Geta.

Bilden: Fr.v. Anton Bjurvald,Larsa O. två Ålandsveteraner med  debutanterna Jocke och Henke som ser ut att trivas.

Bilden: Upp och hoppa dags för femkampen-Rolle tar igen sig i vilstolen efter ett tufft sångframträdande vid lägerelden.

Bilden: Ungarna är dock i toppform. Här Rogers telningar Gustav och Alice i grenen kasta i skottkärran!

Bilden: Kortografen Rickardo ser lite frussen ut när femkampen inleds dagen efter så att säga.Elis Månsson assisterar..

Bilden:Senioren Janne Melkersson övervakar att allt går rätt till inför prisutdelningen.......

Bilden: Roland,Rickard och Janne"Alvbåge" Asplund vann seniortävlingen 2009.

Bilden: Janne Asplund t.v. HBG:s bästa målvakt genom tiderna erhöll Mats Erikssons fotbollsko "Årets fotbollslirare" efter tre inteckningar.Nu är den fulltecknad så nu får han den för evigt till sin prishylla. Mats nya skapelse "guldskon" gick 2008 till: Årets fotbollslirare: Björn Lager, som på ett mycket förtjänstfullt sätt bidragit till årets goda resultat, samt ställt upp där det behövts, bl.a. målvakt enligt juryns motivering.

Bilden: Samling vid grillkorven. Larsa är "grillgeneral" i år och som vanligt smakar en grillad som bäst dagen efter....

Bilden: HBG Sportfånarna samt IF Start samlade på samma bild med medföljande barn blev som vanligt årets höjdare i Åländska Geta.


Om man nu ska sätta ett helhetsbetyg på helgen så får den tjugofyra av tjugofyra Becks! Därför vill vi än en gång rikta ett stort tack till att vi fick följa med och hoppas att det blir många fler gånger.


Henke och Jocke skrev och
Pierre Navier plåtade!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback