"Steve Galloway klar för Djurgården"


Bilden:Steve Galloway återvänder till Djurgården. Under fredagen kommer han att presenteras som ny assisterande tränare enligt tidningen aftonbladet.Här tillsammansmed Andreé Jeglertz i Umeå IK där de båda jobbat ihop tidigare.

Det uppger Aftonbladet. Det är drygt en vecka sedan som Zoran Lukic hoppade av jobbet som tränare tillsammans med Andrée Jeglertz. Sedan dess har Djurgården letat en assisterande tränare, efter att ha skippat det dubbla ledaskapet.

Galloway, 46, tränade tillsammans med Jeglertz Umeå IK i damallsvenskan 2006 till 2008. Galloway slutade i maj sitt jobb i UIK för att driva sin restaurang i Umeå.

Som spelare blev Galloway en publikfavorit i Djurgården i slutet av 80-talet. Han har också spelat för Sutton United, Crystal Palace, Cambridge United och Maidstone United i England, St Mirren i Skottland och avslutade karriären med spel i Umeå FC 1990-1996.


Steve ansluter redan på måndag, den 15 juni, när spelarna återsamlas efter semestern. Kontraktet gäller i första hand över säsongen med option på en fortsättning skriver Djurgårdens hemsida.

 

Källa:www.aftonbladet/www.dif.se


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback