CSKA Moskva nära skräll mot United i CL

Bilden: En bit in i andra halvlek hade CSKA ledningen med 3–1 men på slutet kom United tillbaka och nådde 3–3 efter sena mål av Scholes och Antonio Valencia.

Anderson, Vidic, Rooney, Berbatov och Evra – ingen av stjärnorna fanns på planen när tisdagens Champions League-match startade. Alex Ferguson valde att vila stjärnorna inför söndagens möte med Chelsea i Premier League. En bit in i andra halvlek hade CSKA ledningen med 3–1 men på slutet kom United tillbaka och nådde 3–3 efter sena mål av Scholes och Antonio Valencia.

Pl. Lag Ma V O F GM IM MS P
1 Manchester U 4 3 1 0 7 4 3 10
2 VfL Wolfsburg 4 2 1 1 7 3 4 7

3 CSKA Moskva 4 1 1 2 6 8 -2 4

4 Besiktas 4 0 1 3 1 6 -5 1

På San Siro blixtrade matchen mellan Milan och Real Madrid till efter en halvtimme. Först gav Karim Benzema Real ledningen efter att Dida släppt retur på ett skott från Kaka.
Strax efteråt kvitterade Ronaldinho på en vacker straff.

1 Real Madrid 4 2 1 1 11 6 5 7
2 AC Milan 4 2 1 1 6 5 1 7

3 Marseille 4 2 0 2 8 6 2 6

4 Zürich 4 1 0 3 4 12 -8 3

Chelsea hade chansen att bli klart för vidare CL-spel och hade sent i matchen ledningen med 2–1 mot Atletico Madrid, men spanjorerna kvitterade till slut.

1 Chelsea 4 3 1 0 8 2 6 10
2 FC Porto 4 3 0 1 5 2 3 9

3 Atlético Madrid 4 0 2 2 2 8 -6 2

4 APOEL Nicosia 4 0 1 3 1 4 -3 1

Champions league grupp A
Bayern München-Bordeaux 0-2 (0-1)
0-1 Yoann Gourcuff (37), 0-2 Marouane Chamakh (90).
Publik: 66 000.

Maccabi Haifa-Juventus 0-1 (0-1)
0-1 Mauro Camoranesi (45).
Publik: 38 500.

Grupp B
Besiktas-Wolfsburg 0-3 (0-1)
0-1 Zvjezdan Misimovic (14), 0-2 Christian Gentner (80), 0-3 Edin Dzeko (87).
Publik: 27 000.

Manchester U-CSKA Moskva 3-3 (1-2)
0-1 Alan Dzagojev (25), 1-1 Michael Owen (29), 1-2 Milos Krasic (31), 1-3 Vasilij Berezutskij (47), 2-3 Paul Scholes (84), 3-3 Antonio Valencia (90).
Utv, CSKA Moskva: Deividas Semberas (90).
Publik: 74 000.

Grupp C
Marseille-Zürich 6-1 (2-1)
1-0 självmål (3), 2-0 Fabrice Abriel (11), 2-1 Alexandre Alphonse (31), 3-1 Mamadou Niang (52), 4-1 Hilton (80), 5-1 Benoit Cheyrou (87), 6-1 Brandao (90).
Publik: 58 000.

Dusan Djuric spelade hela matchen för Zürich.

Milan-Real Madrid 1-1 (1-1)
0-1 Karim Benzema (29), 1-1 Ronaldinho (35 str).
Publik: 78 000.

Grupp D
Apoel Nicosia-Porto 0-1 (0-0)
0-1 Radamel Falcao (84).
Publik: 17 000.

Atletico Madrid-Chelsea 2-2 (0-0)
1-0 Sergio Agüero (66), 1-1 Dider Drogba (82), 1-2 Dider Drogba (88), 2-2 Sergio Agüero (90).
Publik: 45 000.