Drömmål av Ibrahimovic mot Real Madrid avgjorde

Bilden:Han började på bänken men byttes in i början av andra halvlek. Det tog Zlatan Ibrahimovic bara fem minuter att göra 1-0 mot Real Madrid som sedan visade sig bli slutresultatet i "El Clasico".

Bilden:Matchens enda mål kom efter ett Dani Alves-inlägg från högerkanten, Zlatan Ibrahimovic löpte sig fri vid bortre stolpen och dundrade in bollen till vänster om Realmålvakten Iker Casillas.

Zlatan började annars på bänken. Real Madrid var det bättre laget i första halvlek och Barcelona saknade tyngd framåt.

Det ändrades direkt när Zlatan kom in. Och efter fem minuter gjorde han alltså matchens enda mål.

Barcelonas Sergio Busquets blev kort därefter utvisad och Real Madrid lyckades skapa ett antal kvitteringschanser, bland annat Raúl. Men 1-0 stod sig matchen ut.

I och med segern tog Barcelona över serieledningen och ligger nu två poäng före just Real Madrid och fyra poäng före trean Sevilla.

Bilden:Pep Guardiolas genidrag att byta in Zlatan Ibrahimovic gav Barcelona segern i El Clasico.

Efter matchen hyllade Barçatränaren svensken.

– Han förändrade matchen, säger Guardiola.