Foppa målade återigen och håller Modo vid liv

Bilden:I den första perioden spelade "Foppa" fantastisk hockey, i den andra hela Rögles lag. Så allt avgjordes i den tredje när han gjorde målet som höll Modo kvar i matchen. Som gick till förlängning och slutade med Modoseger, 2—1.

Där bara att ge sig. Fullständigt! Peter Forsberg är redan nu outstanding i Elitserien. Det är bara att gratulera publiken som får se en sådan världsspelare här hemma.

Mot Rögle borta anförda han Modos kämpavändning efter Dominik Granaks ledningsmål för Rögle i den andra perioden.

Modo vann med 2-1 efter förlängning och "Foppa" slog in kvitteringen och spelade fram till segermålet. Poäng nummer sju och åtta på de tre senaste matcherna...

Rögle-Modo 1-2 e förl (0-0, 1-0, 0-1, 0-1)
Andra perioden: 1-0 (5.40) Dominik Granak (Peter Högardh, Mattias Sjögren) spel fem mot fyra.

Tredje perioden: 1-1 (12.36) Peter Forsberg (Hannu Pikkarainen, Daniel Sondell).

Fjärde perioden: 1-2 (2.56) Per-Åge Skröder (Peter Forsberg, Hannu Pikkarainen) spel fem mot fyra.

Skott: 20-29 (3-13, 11-2, 6-12, 0-2).
Utvisningar Rögle: 9x2, 1x10, 1 matchstraff.
Utvisningar Modo: 6x2, 1x5, 1 matchstraff.

Domare: Ulf Rådbjer, Grödinge.
Publik: 5 093.