Halmstads BK och Janne Andersson går skilda vägar


Bilden:Halmstads allsvenska fotbollstränare Janne Andersson t.h. avgår efter sex år som huvudtränare.T.v. ordföranden Ingemar Broström.



HBK:s styrelse har de senaste veckorna noggrant gått igenom sin verksamhet för 2009 och analyserat säsongen 2009 och vad man bör ändra till säsongen 2010.

Arbetsbelastningen på chefstränaren Janne Andersson har efterhand blivit alltför hög. Vi har bedömt att organisationen som helhet ska ses över och vara klar till säsongsstarten i januari. Vi har i samband med denna omorganisation kommit överens med Janne Andersson att det är dags att gå skilda vägar och att båda parter behöver en nystart med nya förutsättningar.

Janne har tjänstgjort i föreningen i hela 21 år varav 6 år som chefstränare och gjort ett mycket förtjänstfullt arbete. Janne har visat prov på mycket hög kompetens och ambition samt en stor vilja att arbeta professionellt.

Vi tackar Janne för alla år och önskar honom varmt lycka till i framtida utmaningar. Vi utesluter heller inte ett framtida samarbete med varandra.

Halmstad 2009-11-27
Ingemar Broström, Ordförande HBK och Janne Andersson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback