Solskjaer kan ta över efter Hamrén i Rosenborg



Bilden:Rosenborg ser Ole Gunnar Solskjaer som en ersättare till Erik Hamrén. Men Sverige kan också tänka sig att vänta på den nye förbundskaptenen till nästa år.


Bilden:Eftersom Sverige missade VM påbörjas tävlingskalendern först till hösten 2010, med EM-kvalspel. Lagrell påpekar också att Hamrén-bollen nu är hos de nyblivna norska mästarna.


Det säger förbundsordförande Lars Åke Lagrell, och ser Jörgen Lennartsson och förre förbundskaptenen Tommy Söderberg som en temporär lösning.


- Vi har folk i förbundet som kan ta hand om matchen mot Italien (18 november) och som också kan fortsätta 2010. Däremot är det ingen bra lösning att låta situationen bero över hela 2010, säger Lagrell till Adressavisen, och preciserar:


- Vi har bland annat två som har ansvaret för U21-landslaget och vi är mitt i ett generationsskifte och de kan jobba med spelarna i a-laget.


Eftersom Sverige missade VM påbörjas tävlingskalendern först till hösten 2010, med EM-kvalspel. Lagrell påpekar också att Hamrén-bollen nu är hos de nyblivna norska mästarna.


- Rosenborg får ta initiativet, säger Hamrén. Hamrén vill ta förbundskaptensjobbet i Sverige och om Rosenborg väljer att titta sig om efter ny tränare är förre landslagsstjärnan Ole Gunnar Solskjaer ett hett alternativ. Det uppger Verdens Gang på tisdagen. Solskjaer är för närvarande reservlagstränare i Manchester United.

- Ole Gunnar vill inte vara reservlagstränare hela livet, men jag kan inte säga vilka klubbar som är intresserade av honom, säger hans rådgivare Jim Solbakke till VG.

 

Källa:www.adressavisen.no/www.vg.no






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback