Zlatans Barcelona tappade på övertid mot Osasuna

Bilden:Zlatan Ibrahimovic fick lämna planen mållös när hans Barcelona gav bort två poäng mot Osasuna.

Seydou Keita hade gett Barcelona ledningen efter läckert förarbete av Messi och Carles Puyol i 72:a. Men på stopptid styrde Gerard Pique in kvittering i eget mål via målvakten Victor Valdez ansikte.

Real Madrid kom snabbt tillbaka efter veckans förlust mot division 3-laget Alcorcon i spanska cupen och slog Getafe, nia i La Liga, med 2-0.

Real fick en tuff start då mittbacken Raul Albiol visade ut redan i 27:e minuten men spelade faktiskt bättre efter det. Med två mål i 53:e och 56:e minuten fixade argentinaren Gonzalo Higuain segern till Madrid.

Barcelona har nu 23 poäng mot Real Madrids 22. Trean Sevilla står på 19 efter 2-0 borta mot Xerez.