Förlust för Leksand och Bofors - Malmö i topp

Bilden:Malmö vann mot Örebro med 7-4. Örebro startade bra och ledde efter första perioden, men segerreceptet för Malmö var en riktigt stark andraperiod där laget ryckte ifrån efter att ha gjort hela fyra mål.

Leksand föll borta mot Troja/Ljungby med 3-2 efter förlängning.T
roja/Ljungby avgjorde matchen mot Leksand på straffar. Matchen var jämn spelmässigt, med ett litet övertag för Troja i första perioden och för Leksand i sista perioden. Alexander Johansson fixade segern för smålandslaget på straffar.

Växjö fortsätter att avancera i hockeyallsvenskan. Under fredagen vann laget mot Bofors med hela 6-0. Växjö ligger nu tvåa i tabellen och Bofors tappade serieledningen och är på femte plats.

Det blev seger för AIK mot Björklöven med 4-2. Laget kopplade greppet med en stark första period och höll sig kvar i ledning ända till slutsignalen.