Svenska Fotbollsförbundet förhandlar med Rosenborg


Bilden:Svenska fotbollförbundet har tagit kontakt med Rosenborgs klubbdirektör Nils Skutle.



" - Vi har veldig forståelse for at den svenske landslagssjefjobben er veldig interessant, men jeg tror også at Erik synes Rosenborg også er interessant. Det er et valg mellom to goder. Vår jobb er å forsøke å beholde ham og å gjøre ham happy her. Men jeg ser at det ikke er en enkel jobb, sa Skutle."


Sent på onsdagskvällen tog det svenska fotbollsförbundet kontakt med Rosenborgs klubbdirektör Nils Skutle. Nu blir det flera möten.

- Det var ett kort samtal. Men jag snackar nog mer med honom en annan dag, säger Nils Skutle till Verdens Gang. Det var inte förbundsordföranden Lars-Åke Lagrell som tog kontakt med Rosenborg i förbundskaptensfrågan, utan landslagschefen Lars Richt.

- Det var onaturligt för Lagrell att hantera saken. Han tar showen, så får andra ta resten, säger Nils Skutle. Skutle tror inte att det blir enkelt för Rosenborg att behålla Erik Hamrén.

- Vi måste förstå att det är intressant för Hamrén att bli chef för Sverige. Att vara svensk landslagschef är större än att vara norsk. Men mitt jobb är att göra Rosenborg så bra som möjligt, det är det jag kämpar för hela tiden, med de medel vi har, säger Skutle.

 

Källa:Verdens Gang i Oslo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback