Vancouver vann igen trots Daniel Sedins brutna fot

Bilden:Efter tre raka förluster har Vancouver Cannucks två raka segrar. Men den senaste satt hårt inne. Kyle Wellwood satte avgörande 4-3 i straffläggning mot Dallas Stars.

Vancouver var i ledning med 2-1 och 3-2 men Jamie Benn ordnade en (mållös) förlängning och straffslag med sin kvittering bara en och en halv minut före matchens slut.

Mikael Samuelsson och Henrik Sedin svarade för två poäng vardera för Vancouver, som får klara sig utan Daniel Sedin i minst en månad på grund av en bruten fot. Loui Eriksson noterades för en assist för Dallas.

Vancouver-Dallas 4-3 (1-1, 1-0, 1-2, 0-0, 1-0)
Vancouver: Ryan Kesler (Mikael Samuelsson), Alexandre Burrows (Samuelsson, Henrik Sedin), Willie Mitchell (Henrik Sedin), Kyle Wellwood (avgörande straff). Målvakt Roberto Luongo 91,4 procent.
Dallas: Mike Ribeiro, Brad Richards (Loui Eriksson), Jamie Benn. Målvakt Marty Turco 88 procent.
Publik: 18 810.

Bilden: Henrik Lundqvist gratulerar kollegan Steve Valiquette efter segermatchen mot Anaheim.

Valiquette spikade igen kassen och Rangers vann med 3-0. Målen, som samtliga kom i sista perioden, gjordes av Ales Kotalik, Artem Anisimov och Dan Girardi.

NY Rangers-Anaheim 3-0 (0-0, 0-0, 3-0)
NY Rangers: Ales Kotalik, Artem Anisimov, Dan Girardi. Målvakt Stephen Valiquette 100 procent.
Anaheim: Målvakt Jean-Sebastien Giguere 94,6 procent.
Publik: 18 200.