David Elms dröm har gått i uppfyllelse

Bilden:Strax innan transferfönstret stängde i England i kväll blev det är klart att David Elm kommer att lämna allsvenskan för spel i Premier League. Det är Fulham FC som visat intresse för David och nu har samtliga parter enats om en övergång för David.

 

David har tillbringat dagen i London där han genomgått den sedvanliga läkarundersökningen och slutförhandlat sitt personliga avtal.

Kalmar FF:s klubbchef Svante Samuelsson om övergången:
- Det har varit ett mycket svårt beslut för Kalmar FF att fatta, eftersom vi gärna hade haft kvar David i säsongsavslutningen. Men för att inte stoppa David från chansen att spela i Premier League valde vi till sist att acceptera en övergång till Fulham.

David Elm kom till Kalmar FF inför säsongen 2007 och har under sin tid i föreningen hunnit med 65 allsvenska matcher och 11 mål.

Kalmar FF tackar David för den tid han gett föreningen och önskar Lycka Till i Premier League!

– Vi hade helst velat ha kvar David, och har tackat nej till tidigare förfrågningar kring honom, men när han nu fick den här chansen i Premier league tyckte vi att det var ett annat läge. David hade dessutom ett utgående kontrakt och hade lämnat oss gratis i vinter. Nu fick vi en uppgörelse med Fulham som vi är nöjda med, säger Kalmars ordförande Johnny Petersson till tidningen Barometern.


Källa:www.kalmarff.se


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback