Falkenberg bjöd på målfyrverkeri i Superettan

Bilden:
Matchens gigant var Kristoffer Fagercrantz som gjorde hattrick samt spelade fram till två mål. Falkenberg har nu lika många poäng som tvåan Åtvidaberg.

Falkenberg klättrade upp på en tredjeplats i superettans tabell efter ett riktigt målfyrverkeri mot Trollhättan — 7—0. Peter Nilsson inledde målskyttet efter kvarten spelad och hann sedan med att göra ett till.

I söndagskvällens andra match vann Assyriska mot Vasalund med 2—1 sedan Tiago Pereira gjort mål i 90:e minuten. Xhevdet Llumnica ordnade ledningen åt Assyriska i den 26:e minuten, Thomas Carlsson kvitterade dryga kvarten senare.

Mjällby är ju redan klara för Allsvenskan. I går vann man mot Ljungskile med  2-1.

Fotnot:Största segern i Superettans historia tog Häcken mot Sirius förra säsongen när laget vann med 8-0.