Oavgjort mellan Inter och Barcelona

Bilden:Barcelona skulle ha avgjort i andra halvlek, men toppmötet i Champions League borta med Inter slutade mållöst. Lionel Messi var gästernas bäste, men också Zlatan Ibrahimovic (bilden) gjorde en bra match mot sitt gamla lag.

Bilden:På väg in till matchen en hel fotbollsvärld sett fram emot, mötet Zlatan Ibrahimovic–Samuel Eto’o, var det kramkalas i spelargången.

Barcelona gjorde nästan allt rätt i den svåra bortamatchen mot Inter. Men lyckades inte göra mål. I stället slutade Zlatan Ibrahimovics första möte mot tidigare klubblaget oavgjort, 0—0.

Standard Liège hade överraskande 2-0 hemma mot Arsenal i grupp H efter bara fem minuter. Nicklas Bendtners reducering på tilläggstid blev början till vändningen. I andra halvlek gjorde Thomas Vermaelen och Eduardo varsitt mål och såg till att ge Arsenal segern med 3-2.

Champions league grupp E

Lyon-Fiorentina 1-0 (0-0)

1-0 Miralem Pjanic (76).

Utv, Fiorentina: Alberto Gilardino (45).

Publik: 82 955.

Dynamo Kiev-Rubin Kazan, Ryssland 3-1 (0-1)

0-1 Alejandro Dominguez (25), 1-1 Atanda Yussuf (71), 2-1 Gerson Magrao (79), 3-1 Oleg Gusev (85).

Publik: 35 000.

Champions league grupp G

Stuttgart-Rangers 1-1 (1-0)

1-0 Pavel Pogrebnjak (18), 1-1 Madjid Bougherra (77).

Publik: 39 000.

Sevilla-Urziceni, Rumänien 2-0 (1-0)

1-0 Luis Fabiano (45), 2-0 Renato (70).

Publik: 30 000.

Champions league grupp H

Standard Liege-Arsenal 2-3 (2-1)

1-0 Eliaquim Mangala (2), 2-0 Milan Jovanovic (4 str), 2-1 Nicklas Bendtner (45), 2-2 Thomas Vermaelen (78), 2-3 Eduardo Da Silva (81).

Publik: 29 200.

Olympiakos-AZ Alkmaar 1-0 (0-0)

1-0 Vassilis Torosidis (79).

Olof Mellberg spelade hela matchen för Olympiakos.