Zlatan målskytt i premiären mot Sporting Gijón

Bilden:Barcelona fick en lugn start i ligan genom 3–0 mot Sporting Gijón. Zlatan Ibrahimovic då? Jo, han spelade hela matchen och presenterade sig som målskytt i 82:a minuten inför hemmapubliken på Camp Nou.

Bilden:Zlatan Ibrahimovic fick en perfekt start på seriespelet i Barcelona. Laget vann med 3-0 mot Sporting Gijon på måndagskvällen och svensken gjorde det tredje målet på en nick. Det var Zlatans första mål i sin nya klubb.

Ibrahimovic hade ett par halvchanser i den första halvleken. Han hade också en bra nick efter 74 minuter men det dröjde till den 82:a minuten innan målet kom. Han höll sig framme på ett inlägg från höger och från nära håll kastade han sig och nickade in 3-0-målet.

Ibrahimovic gjorde en godkänd match men liksom för hela laget gick det lite segt i säsongens första seriematch.