AIK fotboll har skrivit kontrakt med Clecio Nascimento Santos


Bilden:AIK har skrivit kontrakt med den 21-årige brasilianske forwarden Clecio Nascimento Santos fram till och med 2010-06-30, AIK har även en option på en förlängning av låneavtalet.


Clecio är idag inte spelklar för AIK, men enligt förhandsbesked från FIFA i fredags kommer han ges spelklarhet under kommande vecka. Förutom spelklarhet krävs också arbetstillstånd för att Clecio skall vara uttagningsbar i tävlingsmatch. Clecio finns med AIK i träning från och med måndag.

Clecio har spelat som central forward och offensiv mittfältare i de klubbar han representerat. Han gör 2010 sitt tredje år som professionell spelare, han har ej representerat någon klubb i det nationella seriesystemet utan spelat i klubbar i de regionala seriesystemen.

- Clecio har fysiska egenskaper som kompletterar forwardsuppsättningen på ett bra sätt, han är också en bolltrygg spelare med ett bra skott. Vi vill bedöma Clecio i vår verksamhet innan vi tar beslut om vi ska ha ett längre kontrakt eller inte och därför är detta en bra kontraktslösning för AIK, säger AIK:s sportchef Björn Wesström.

 


Fakta:
Namn: Clecio Nascimento Santos
Född: 31 maj 1988
Längd: 187 cm
Vikt: 82 kg


 

Källa:www.aikfotboll.se


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback