Fiasko för Zlatans Barcelona mot Inter

Bilden: Miltos mål var Inters andra i den andra halvleken. I den 48:e minuten hade högerbacken Maicon gjort 2-1 efter ett mönsteranfall. Inter vann med 3-1 efter en taktisk triumf av Mourinho.

Bilden: Efter Inters 3-1 blev Zlatan Ibrahimovic utbytt. Han hade fram tills dess inte gjort något större avtryck i matchen. Inte Messi heller för den delen.

Pedro gav annars Barcelona ledningen mot Inter i Champions league-semifinalen. Men efter en halvtimme kvitterade Sneijder.

Barcelona hade ett stort bollinnehav i den första halvleken men fick egentligen bara fram en riktigt bra chans. Då gjorde man mål genom Pedro efter snyggt inspel från vänster av Maxwell.

Inters kvittering i den 30:e minuten, genom Sneijder efter en snygg upprullning, var välförtjänt.

Barcelona lyckades skapa tryck i slutet av matchen men fick inte in reduceringen.

Nu måste den katalanska klubben vinna med minst två mål hemma på Nou Camp nästa vecka.

Champions league, semifinal, första matchen

Inter-Barcelona 3-1 (1-1)
0-1 Pedro Rodriguez (19), 1-1 Wesley Sneijder (30), 2-1 Maicon (48), 3-1 Diego Milito (61).

Varningar, Inter: Samuel Eto'o, Dejan Stankovic. Barcelona: Sergio Busquets, Carles Puyol, Sergio Busquets, Seydou Keita, Daniel Alves.

Domare: Olegario Benquerenca, Portugal.
Publik: 80 000.