Ibrahimovic missar el Clàsico


Bilden: Det blir ingen el Clasico för Zlatan Ibrahimovic den här gången. Den svenske anfallarens vadskada gör att han inte finns med i Barcelonas trupp mot Real Madrid i kväll.


- "Ibras" skada kommer att påverka oss jättemycket. Vi testade i går, men det är något som inte är riktigt bra, säger Barcelonatränaren Pep Guardiola enligt tidningen Publico.


I höstas sköt Zlatan Ibrahimovic enda målet när Barcelona vann säsongens första "El Clasico".

I lördagens retur mot Real Madrid får laget dock klara sig utan den vadskadade svensken.

De största stjärnorna, Lionel Messi i Barcelona och Cristiano Ronaldo i Real Madrid, kommer till spel. Men litet av stjärnglansen kommer ändå att saknas i lördagskvällens möte i Madrid.

De båda giganterna tvingas avstå varsin toppspelare eftersom både Zlatan Ibrahimovic i Barcelona och Kakà i Real Madrid missar matchen.

Den svenske landslagsanfallaren skadade sig på uppvärmningen inför ligamatchen mot Athletic Bilbao i lördags och missade även Champions league-returen mot Arsenal tidigare i veckan.

Brasilianska mittfältsstjärnan Kakà har en sträckning i ena låret.

Striden om det spanska ligaguldet är så jämn den kan bli. Real Madrid och Barcelona har båda 77 poäng, men Real leder på ett måls bättre målskillnad. Åtta omgångar återstår att spela.

 

Fotnot: Zlatanspel - eller inte. Omkring 500 miljoner tv-tittare världen över väntas ändå följa El Clasico i kväll.

 

 

Källa:www.fcbarcelona.cat


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback