Förlust mot Kalmar FF för AIK - inomhus på Bosön

Bilden:I mitten av den andra halvleken i träningsmatchen mot Kalmar FF lämnade Antônio Flávio planen efter att ha fått en stämpling över vänster fotled. - Flávio har en lätt svullnad över fotleden. Vi har röntgat foten, men det är inga skelettskador. Han kommer troligen behöva vila foten en till två veckor, säger AIK:s läkare Bengt-Olov Tengmark.

AIK förlorade mot Kalmar FF i inomhusmatchen på Bosön. Kalmar vann med 3-1 (2-1) efter bland annat två mål av före detta AIK:aren Daniel Mendes. Kenny Pavey gjorde AIK:s reducering i mitten av den första halvleken, men Gnaget kom inte närmare.

AIK fick en riktig mardrömsstart på matchen och redan innan sju minuter var spelade hade Daniel Mendes överlistat AIK-målvakten Tomi Maanoja två gånger. AIK arbetade sig in i matchen efter chockstarten och fick också en reducering då Kenny Pavey gjorde sitt tredje försäsongsmål. I den andra halvleken tacklades Antônio Flávio hårt och tvingades lämna planen med smärtor i foten. Med 20 minuter kvar fastställde Abiola Dauda slutresultatet till 3-1 för gästerna.

AIK-Kalmar FF 1-3 (1-2)
4' 0-1 Daniel Mendes (Ricardo Santos)
7' 0-1 Daniel Mendes (Daniel Sobralense)
26' 1-2 Kenny Pavey (Miran Burgic)
70' 1-3 Abiola Dauda (Daniel Sobralense)