Martin Kayongo-Mutumba förlänger med AIK


Bilden:Allsvenskans mästarlag AIK förlänger kontraktet med mittfältaren Martin Kayongo-Mutumba med två år.

AIK och mittfältaren Martin Kayongo-Mutumba är överens om två års förlängning av hans nuvarande kontrakt och den nya kontraktslängden sträcker sig därmed till 2012-12-31.

- Martin är en spelare som ger motståndarna problem och AIK möjligheter, hans passion för fotboll i allmänhet och AIK i synnerhet gör att han kommer fortsätta utveckla både sig själv och AIK, säger AIK:s sportchef Björn Wesström.

24-årige Mutumba gjorde allsvensk debut i AIK som 17-åring då han den 12:e september 2002 byttes in i den 88:e minuten i hemmamatchen mot Kalmar FF (2-1). Efter ytterligare ett år i AIK, och totalt elva tävlingsmatcher, bröt han benet året efter. Martin gjorde 2005 en nystart i karriären då han flyttade till Åbo i Finland och spel med FC Inter. Tre år i Åbo följdes av en återkomst i svensk fotboll då han 2008 spelade för AIK:s samarbetsklubb FC Väsby United i Superettan.

- Det känns bra att jag tillhör AIK i tre år till, jag har mycket kvar att vinna och mycket kvar att bevisa, säger Martin Kayongo-Mutumba efter att han skrivit på det nya kontraktet.



Källa:www.aikfotboll.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback