Hooiveld på väg till storklubben Celtic enligt Aftonbladet

Anfallsstjärnan Iván Obolo har redan lämnat AIK - och nu kan svenska mästarna mista ännu en guldhjälte:Stjärnmittbacken Jos Hooiveld, 26, är just nu i Skottland tillsammans med sportchefen Björn Wesström och träffar storklubben Celtic.
Innan Hooiveld åkte till Skottland tog han kontakt med Johan Mjällby som spelade mittback i Celtic för tio år sedan. Och Mjällby hade bara gott att säga om sin gamla klubb. Att Celtics intresse är seriös kan man utgå från. Klubben är på jakt efter en mittback och man har också i ett tidigt skede kontaktat AIK. Hooiveld är i Glasgow tillsammans med sportchefen Björn Wesström. De har inte träffat coachen Tony Mowbray än men gjort ett besök på Celtic Park. Några konkreta förhandlingar har inte inletts. Prislappen på Hooiveld bör hamna på cirka 10 miljoner kronor då han har två år kvar på sitt kontrakt med AIK.

I helgen är AIK-spelarna lediga, på måndag väntar sista träningen innan laget åker på turné till Singapore. Det troliga är att Hooiveld åker med till Singapore och innan transferfönstret stänger sista januari tar AIK ett beslut om holländarens framtid i klubben.



Källa:aftonbladet.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback