Delad pott på Söderstadion

Bilden:David Johansson sköt in kvitteringen i den 82:a minuten.Ljungskile missade chansen att haka på i toppen när man tappade 0-1 ledning i slutet mot Hammarby. Hemmalaget i sin tur har svårt att övertyga på Söderstadion.

Hammarby har haft svårt att övertyga hittills under säsongen och efter 1-1 hemma mot Ljungskile står laget fortfarande kvar på bara två segrar på sex hemmamatcher.

Johan Patriksson gav bortalaget ledningen i den 58 minuten när han stötte in en stolpretur efter en hårt slagen frispark av Martin Smedberg-Dalence.

Men kanske var det ändå Jesper Blomqvist som gav Hammarby bättre tyngd och säkerhet i spelet.

Tränaren byttes in i den 71:a minuten. Hammarby jagade kvittering och i den 82 minuten fick David Johansson iväg ett skott från 25 meter som Nick Noble i Ljungskilemålet tappade in.

Några mer mål blev det inte och Ljungskile får se det som en missad chans att haka på i toppen medan Hammarby fortsatt ligger kvar i den nedre delen av tabellen.

Hammarby - Ljungskile 1-1